Skip to content

Stembevrijding

strand-goud-twee-personen

Zijn bij wat er nu is en opnieuw de ruimte voelen

Stembevrijding helpt je om dat wat in jou leeft er te laten zijn en vervolgens… naar buiten te brengen via klank. Dit zorgt voor ruimte in jezelf voor iets nieuws en een gevoel van bevrijding.

In een één-op-één sessie ben ik er helemaal voor jou. Ik help je landen in het hier en nu en in je lichaam, van waaruit we vertrekken. Je hoeft geen ervaring te hebben of ‘mooi’ te kunnen zingen. Het enige dat nodig is, is jouw bereidheid om naar binnen te keren en te luisteren wat er leeft in jou.

Jij mag er helemaal zijn, met alles in jou! 

Een één-op-één sessie kost 60 euro. Je kunt me mailen voor een afspraak.

Zingen zonder zorgen op zondagmorgen

Een keer in de maand zet ik mijn voordeur open om samen met jou en je kind te Zingen zonder zorgen!

Samen met mijn collega Jikke Janssen verzorg ik een dik uur aan samen zingen, stil zijn, luisteren in onszelf en naar elkaar, verbinding en plezier.

Kom gewoon eens langs en ontdek het zelf! Je hoeft geen ervaring te hebben met zingen of stembevrijding. 

De data voor het najaar van 2023:
zondag 17 september, 8 oktober, 12 november en 17 december. 

Bijdrage is op vrijwillige basis. Aanmelden via mail!

felix-koutchinski-679118-unsplash
van top tot teen thuis

Stembevrijden in een groep

Stembevrijding werkt verruimend, bevrijdend, ontspannend. En je laadt er helemaal van op! Zeker als je dit doet, in contact met iemand anders. 

Een groep is nooit voor niks samen. Zelfs als dat maar voor één dag of avond is. Stembevrijden in een groep helpt je om nog meer te landen in je eigen proces en dit proces vanuit nog meer perspectieven te kunnen bekijken.

Daarnaast is samen zingen ook gewoon heel, heel, heel erg leuk!

Op dit moment zoek ik een fijne plek om op regelmatige basis samen te komen. Ook ben ik bezig met dagworkshops. Houd de site in de gaten of schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte.

Opt-in formulier