Schrijven buiten de lijntjes

leven in goud marieke van riel humpty-dumpty-3109758_1920 pixabay

Waar je alles mag vergeten wat je ooit geleerd hebt en vanuit plezier mag gaan creëren!

In deze cursus leer je niets. Je ontdekt alleen opnieuw dat wat je even vergeten was. IN jou zit namelijk een SCHAT! 

Die schat heet ook wel je intuïtie en wijst jou de weg! Ook helpt hij je te ontspannen, ontladen en ontdekken wat voor moois er in jou verstopt zit. En hoe je vanuit die schat kunt maken wat je wilt.

Wat gaan we doen?

In deze cursus gaan we schrijven en tekenen en als je wilt ook knippen, plakken en… misschien nog wel meer creatiefs!

Je ontvangt opdrachten, oefeningen en spelletjes. Die kun je alleen doen, maar ook samen met je kind of ouders.

Om al dat moois in jou te ontdekken, reik ik je eenvoudige aandachtsoefeningen en tips aan om je te verbinden met die schat. En je ontdekt jouw eigen unieke manieren! 

Alle spelletjes, opdrachten en aandachtsoefeningen kun je later nog veel vaker doen. Alles staat op de site waar je altijd toegang toe houdt.

girl-924903
_30_0282

Hoe dan?

Per post ontvang je een schatkist met daarin het startverhaal, de opdrachten en werkladen én wat gezellige extra’s voor tijdens je schatreis. (In de pilot kan het zijn dat je soms ook dingen per mail ontvangt, die je zelf uit kunt printen).

4 weken lang zijn er nieuwe creatieve en intuïtieve schrijf- en tekenopdrachten aan de hand van een thema. Via de site kun je filmpjes bekijken waarin ik de oefeningen uitleg of laat zien hoe ik ze doe. Na deze 4 weken is er nog een afsluitende bonusmodule.

Je ontvangt tips en tools om steeds dichterbij jouw schat te komen. En de site vul ik regelmatig aan met nieuwe schrijf- en tekenspelletjes.

Praktisch

Je volgt de cursus in je eigen tijd en tempo. Als je de cursus aanschaft, houd je toegang tot alle inhoud. Je hebt dus ruim de tijd om alles te doen, bekijken en herhalen als je wilt!

Per post ontvang je jouw schatkist, met daarin het startverhaal, de eerste opdrachten en extra’s. Vanaf het moment van aanschaf kun je al wel de eerste filmpjes bekijken.

Prijs van de cursus met schatkist per post: 59,-