Skip to content

Schrijven buiten de lijntjes

Laat los wat je ooit geleerd hebt... en gun jezelf te creëren vanuit je hart!

Hoe verbind je je met je hart, je gevoel, dat wat in jou leeft, je intuïtie? En hoe doe je dat op een leuke, creatieve manier en liefst ook nog samen met je kinderen?

Ga mee op schatreis en ontdek (opnieuw) wat je misschien even vergeten was. IN jou zit namelijk een SCHAT!

Een schat die je helpt te ontspannen, ontladen en ontdekken wat voor moois er in jou verstopt zit en eruit wil! Een schat die je de weg wijst en je vragen beantwoordt.

Wat gaan we doen?

Deze intuïtieve en creatieve cursus is voor volwassenen én voor kinderen. Ook is de cursus heel geschikt om als ouder samen met je kind te doen. 

We gaan schrijven en tekenen en als je wilt ook knippen, plakken en… misschien nog wel meer creatiefs!

Je ontvangt opdrachten, oefeningen en spelletjes. Ook reik ik je eenvoudige aandachtsoefeningen en tips aan om je te verbinden met jouw schat.

site foto1
wie ben ik?

Hoe dan?

Aan de hand van een verhaal neem ik jou mee op schatreis. Je ontvangt 4 weken lang verschillende creatieve en intuïtieve schrijf- en tekenopdrachten.

Via de site kun je filmpjes bekijken waarin ik de oefeningen uitleg of laat zien hoe ik ze doe. Na deze 4 weken is er nog een afsluitende bonusmodule.

Je ontvangt tips en tools om steeds dichterbij jouw schat te komen. En je schat in te zetten voor wat jij maar wilt.

Praktisch

Je volgt de cursus in je eigen tijd en tempo. Als je de cursus aanschaft, houd je toegang tot alle inhoud. Je hebt dus ruim de tijd om alles te doen, bekijken en herhalen als je wilt!

Om het extra leuk te maken, kun je ook een losse persoonlijke schatkist bestellen. Die ontvang je per post. In de schatkist vind je het startverhaal, de opdrachten en werkladen én wat gezellige extra’s voor tijdens je schatreis. 

Prijs van de cursus zonder schatkist per post: 44,-
Een losse schatkist is 14,95

Dit zeiden andere deelnemers

Eeke:
“Lieve Marieke, je hebt ons ontroerd met de prachtige schatkist en je mooie verhaal. Wat een liefde zit erin! Drie generaties zijn al aan de slag gegaan met hun ‘schatkaart’. Nu al een groot succes en we zijn pas één dag bezig.”

Malou:
“Ik doe de oefeningen samen met mijn zoon Tuur van 5. Hij leeft helemaal op door deze speciale tijd samen. Maar het is ook écht ons ding. Hij helpt mij makkelijker terug te brengen naar het nu en ‘gewoon dóen’. Ik kijk naar hem en hij naar mij, we leren van elkaar.”

Ingeborg:
“Ik vind de manier waarop je je inspiratie en creativiteit deelt bewonderenswaardig. Helemaal leuk en zinvol voor ouders en kinderen!”