Skip to content

Schrijf je vrij!

post

Schrijven naar binnen eerlijk luisteren naar hoe het met je is

Kom thuis in jezelf. En leer luisteren. Hoe is het écht met je? Wat heb je nodig in dít moment? 

Dit hoofdstuk leert je hoe je begint met schrijven vanuit je hart. Vol inspiratie en oefeningen om te leren luisteren naar binnen. En dit als schrijvend op papier te laten rollen.

deur

Schrijven vanuit je flow laat je ziel aan het woord

Leer luisteren naar de fluisteringen van je hart.

In dit hoofdstuk ga je écht de diepte in. Je leert schrijven vanuit jóuw flow. Je hart en ziel, je essentie. Dat deel in jou dat wéét, en jouw antwoorden heeft.

Ontdek hoe je antwoorden krijgt op vragen. Leer jouw unieke lichttaal schrijven én gebruiken in je dagelijks leven.

ijsjes

Schrijven met je gidsen in gesprek met je onzichtbare helpers

Er is veel meer dan je denkt. Veel  meer dan je kunt zien met je ogen.

Een hoofdstuk over schrijven met je gidsen en andere onzichtbare helpers om je heen. Met persoonlijke verhalen over hoe dat gaat bij mij en belangrijke tips om rekening mee te houden.

hartstormsessie xl marieke van riel windkracht mee

Jouw unieke expressie je schrijfsels delen met de wereld

Iedereen is uniek. En heeft iets waardevols te geven in deze wereld. In dit hoofdstuk kom je er al schrijvend achter wat dat dan is.

Wat in jou wil er gedeeld worden met de wereld om je heen? En hoe voelt het om die stap te zetten? Groot of klein, precies zoals jouw ziel dat op dit moment verlangt?

marieke-van-riel-schrijver-stembevrijder-3

Schrijf je vrij! speels inspiratiemagazine om te schrijven vanuit jouw flow

Yes! Daar ben je dan. Klaar om je hart en ziel te laten spreken. Om te leren luisteren naar binnen en te ontdekken wat jij op jouw unieke manier te delen hebt met de wereld.

Dit inspiratiemagazine brengt van alles in één. Schrijfoefeningen, inspirerende podcasts met persoonlijke ervaringen, tips, en speelse en natuurlijk intuïtieve opdrachten om met hart en ziel te schrijven. Afgewisseld met mooie foto’s, filmpjes, audio’s en liedjes. (Je hoeft zelf niet te zingen trouwens. Daar komt een volgend inspiratiemagazine voor!)

Zo’n 10 keer per jaar organiseer ik een online schrijfwebinar waarin we samen op schrijfreis gaan, onze innerlijke stemmen bevrijden en ons verbinden. Deze webinars zijn op wisselende avonden. Kun je er een keer niet bij zijn, dan kun je de replay bekijken.

Alle antwoorden zitten in jou! Wat ik met dit magazine heel graag doe, is jou helpen herinneren dat dat zo is en jou mijn persoonlijke tips geven hóe je daar dan bij komt. Telkens weer. In zonnig weer en bij tegenwind.

Doe je mee? Je bent zó welkom. We gaan van start vanaf 3 april 2024. Je kunt je nu alvast inschrijven.

Tot mijn verjaardag op 20 april ontvang je een fijne vroege vogel-korting.