Intuïtief tekstschrijven

Je werkt met hart en ziel aan jouw bedrijf, plan of project.

Maar hoe schrijf je (web)teksten die écht vertellen wat je doet en bedoelt? Hoe breng je jouw unieke missie onder woorden?

Stop met ploeteren. Laat mij het voor je doen.

Ik ben intuïtief tekstschrijver. Ik leef me in in jou, je onderneming, jouw klant en dat waarvoor jij de teksten wil gebruiken. Ook voel ik op een dieper niveau wat er leeft in jouw hart en wat jij vanuit je kern te doen hebt. En dat maakt dat het raakt.

Werkwijze
We starten met een skype-sessie of telefoongesprek waarin jij mij uitlegt wat je wilt. De teksten kunnen gaan over jezelf, je aanbod, je werkwijze. Over je unieke mening of plan, een achterliggend idee bij jouw werk dat je graag echt op jóuw manier wilt overbrengen.

Je vertelt waarvoor de teksten bedoeld zijn. Bijvoorbeeld voor je website of voor promotie op social media. Misschien wil je een redactionele tekst over je onderneming of jezelf. Of misschien wil je je persoonlijke gedachten eens geordend op papier hebben, voor jezelf.

Daarna ga ik aan de slag. Alle informatie die jij me geeft en die ik voel, vorm ik tot een (web)tekst die volledig aansluit bij jou en je onderneming. Een tekst waar je niet omheen kunt, en jouw klanten dus ook niet.

Jouw kern, jouw missie, jouw unieke waarde. Zwart wit op je scherm en op papier. Je hart en ziel verpakt in rake taal. Klaar om de wereld in te sturen!

Voor wie?
Ik schrijf graag teksten voor creatieven, kunstenaars, coaches en intuïtief (spiritueel) ondernemers. In onze eerste kennismakings-sessie merken we al snel of het klikt of niet. Dit is een voorwaarde voor mijn manier van werken en de kracht van de uiteindelijke teksten. Ik ben altijd eerlijk als ik voel dat jij met jouw onderneming beter past bij een andere tekstschrijver.

Kosten
Het uurtarief is 80 euro. Voorafgaand aan de opdracht maak ik een offerte per mail.

Mail me voor een gratis kennismakingsgesprek of kijk eerst of onderstaande afstemming iets voor je is om mee te starten!