Helemaal thuis

helemaal thuis met huis

Helemaal thuis in je stem - in je lijf - in je hart - in de wereld

Thuis zijn in jezelf. Wat is dat voor jou? Voor ons is het: in het hier en nu durven zijn met alles wat er is. Jezelf laten zien en horen vanuit wie jij ten diepste bent. Je vrij voelen om op die manier je plek in de wereld in te nemen. Op jouw unieke manier.

Verlang jij ernaar gemakkelijk jouw ‘thuis’ te kunnen vinden?
Wil je steeds meer vrijuit leven vanuit jouw eigen, stevige fundament? Je bent van harte welkom!

Een speels onderzoek naar thuiskomen in jezelf

Maar hoe kom je dan ‘thuis’? Vaak zijn we dit verleerd of vergeten. Of het lukt moeilijk los te komen van de hectiek van alledag en de normen van de maatschappij. Het vraagt oefening, vertrouwen en bereidheid naar binnen te keren én vervolgens expressie te geven aan wat er in jou leeft.

Onze ingang en rode draad in de bijeenkomsten is stembevrijding. Hierbij gebruik je de stem (zingen) en het lijf (bewegen). Onze ervaring is dat het hart dan vanzelf mee gaat doen.

Helemaal thuis v2

Vrijuit leven. Dat is wat ik iedereen gun. Ik vind het magisch dat zingen en bewegen je daarbij kunnen helpen. Mij helpt het te zijn met wat is, los te laten wat ik niet meer nodig heb en vertrouwen te hebben. (Marieke)

Download hier de folder! –> Helemaal thuis flyer

De stem heet zo’n directe verbinding met dat wat speelt in je lijf, dat het prachtig is om je stem als beginpunt te nemen; om vrij mee te spelen, te onderzoeken, te laten klinken en te ervaren wat dat in jou doet. (Hilde)

Helemaal thuis is een serie van 6 bijeenkomsten. Onder begeleiding van Hilde en Marieke word je in verschillende oefeningen steeds uitgenodigd te onderzoeken wat er in jou leeft en hoe het is daar uiting aan te geven via je stem en je lijf. Je hoeft niet goed of mooi te kunnen zingen. Wel vraagt het bereidheid je stem te laten horen en je stem en je lijf mee te nemen in jouw onderzoek.

  • 6 x op donderdagavond
  • data: 13 en 20 april, 11 en 25 mei, 8 en 15 juni
  • tijd: van 19.30 tot 21.30 uur
  • prijs: 180 euro
  • locatie: Pand 18, St. Josephstraat 18, Den Bosch

Aanmelden via mail: marieke@windkrachtmee.nl
Voor vragen: Hilde 06 10509794 of Marieke 06 41256991