Hartstormsessie

hartstorm sessie windkracht mee marieke van riel

Een duwtje in jouw goede richting 1 op 1 hartstormen over jou

Een hartstormsessie is een 1 op 1 gesprek vanuit je Akasha of Levensbibliotheek waarin je antwoorden of live coaching ontvangt op vragen die je bezighouden.

In een hartstormsessie kan en mag alles.
In het moment voelen we samen waar op dat moment behoefte aan is: een gesprek, een op jou afgestemde schrijfreis, aandachtsoefeningen, schrijfcoaching of een combinatie van dat alles.

Wat is het?

Ik geloof dat we spirituele wezens zijn die een menselijke ervaring hebben. En dat we hier op aarde zijn met plannen en missies, grote en kleinere. En dat alles wat gebeurt, een reden heeft.

Vanuit je levensboek ofwel jouw Akasha, kun je in gesprek gaan over die grote en kleine plannen en missies en antwoorden vinden op vragen die je hebt.

Een hartstormsessie is een (online) afspraak van ongeveer een tot anderhalf uur, waarin we ingaan op jouw vragen. Ze kunnen over van alles gaan. Vragen  over jezelf en je leven, maar ook praktische vragen over schrijven, intuïtie of wat dan ook!

Alles is open

Wil je meer duidelijkheid, wegwijzers, bevestiging, nog meer mogelijkheden die je zelf wellicht nog niet zien kunt over wie je bent en waar je nu staat? 

Wil je vol overgave en vertrouwen verder lopen en wéten dat je op de juiste weg bent? JOUW juiste weg?

In een hartstormsessie gaat het over JOU! Ik werk op intuïtie en vertrouw volledig op dat wat jij en ik samen voelen dat past in het moment.

Dat betekent dat alles kan en mag. Het kan zijn dat we een gesprek hebben vanuit jouw Akasha. Het kan zijn dat ik je meeneem op een speciaal op jou afgestemde schrijfreis. Het kan zijn dat we samen schrijven of aandachtsoefeningen doen.

Of een combinatie van dat alles 🙂

 Klaar voor jouw beste eerstvolgende stap?