Skip to content

Gratis op jou of je kind afgestemd verhaal

“Wauw, wat heb je dat goed geschreven en verwoord. Een prachtig verhaaltje! Ik ben echt geroerd en ik voel nu al dat dit heel helend gaat zijn voor hen.”

Wat als jij of je kind iets mee heeft gemaakt. Ergens mee zit. Iets spannend vindt, of wat dan ook.

En je wilt hem of haar of jezelf helpen bij het laten zijn van datgene wat zich op dat moment in zijn of haar leventje aandient… zodat je kind het kan aankijken, verwerken en misschien wel loslaten?

En wat als dat kan zonder moeilijk gedoe, maar op een ontspannende, leuke manier namelijk in de vorm van een voorleesverhaal?

Hoe gaaf zou dat zijn?

Mijn passie is schrijven van verhalen én dat wat er tussen de regels aan energie meekomt. Daarom schrijf ik afgestemde voorleesverhalen. Ik heb een heel tof introductie-aanbod…

Bij het aanvragen van een afstemming voor jou of je kind, maak je kans op een gratis afgestemd voorleesverhaal!

De afstemming is natuurlijk persoonlijk en deel ik met niemand behalve met jou als aanvrager.
Het gratis verhaal wil ik graag later, na overleg, kunnen delen met anderen. Het verhaal bevat nooit details uit het probleem of de persoonlijke situatie van jou of je kind. Eventueel kunnen in overleg nog aanpassingen gedaan worden als dat beter voelt voor jou.

Mijn intentie is veel verhalen te verzamelen en veel voorlezende ouders en daarmee veel relaxte blije (innerlijke) kinderen op de wereld te zien!

Dit zegt Sharon over het verhaal dat ik schreef voor haar kinderen:

Waarvan je hoopt dat het nooit gebeurt, gebeurde. Ik kreeg een fietsongeluk samen met mijn twee kinderen. Het was heftig, vooral op emotioneel gebied.

Marieke maakte voor mij een afstemming om onze kinderen de kans te geven hun verhaal te doen en om te kijken wat er nodig was om te zorgen dat ze weer lekker in hun velletje zouden komen. Die brief was zoals altijd prachtig!

Maar dit keer kregen we daarna nog iets heel speciaals… Marieke had namelijk een voorleesverhaaltje gemaakt voor de kinderen.

In dit verhaaltje verwoordde Marieke het ongeluk en de verwerking daarvan. Toen ik het las, moest ik zelf ook even een traantje wegpinken. Dat kleine geschrokken meisje in mij vond het dus ook heel fijn om te lezen.

Toen ik het verhaal ging voorlezen begon mijn dochter van 3 gelijk bij de eerste zin te huilen. Bij onze zoon van 5 had het een paar dagen nodig, maar ook hij is aan de verwerking begonnen. Het verhaaltje helpt hun daar heel erg bij en ze vragen nu ook uit zich zelf of ik het verhaaltje wil voorlezen.

De energie van het verhaaltje is zijn weg gaan vinden in de kinderen en heeft net dat aangeraakt wat nodig was. Wij zijn Marieke weer enorm dankbaar voor haar liefde en hulp!

Dit zegt Inez over het op haarzelf afgestemde verhaal:

Een verhaal dat zich recht in je hart laat opnemen. Wat je na laat denken en wat je herkent. Je bent er weer bijzonder goed in geslaagd… Zo passend bij mij en dit moment in mijn leven! Dank!