Skip to content

e-book Op reis naar de aarde

Wat leuk dat je het e-book wilt downloaden!

Via deze site, YouTube en Facebook deel ik tijdens de Nationale Voorleesdagen 2020, 11 dagen lang een voorleesfilmpje.

Elke dag kun je kijken of luisteren naar een hoofdstuk uit het door mijn geschreven verhaal ‘Op reis naar de aarde’.

Wil je het boek zelf ook lezen of voorlezen? Dat kan!

Oh ja… Onder de aanmelders verloot ik 1 boek van Lene op het dak van de wolken. Hoe tof is dat?

Vul hier je e-mailadres in, en je krijgt het e-book automatisch gemaild, nadat de Voorleesdagen 2020 af zijn gelopen.

Mail mij het e-book 'Op reis naar de aarde'

Een magisch (voorlees)verhaal voor jezelf of je kind, over drie kinderen die zich voorbereiden op hun reis naar de aarde. Je ontvangt het boek na de Voorleesdagen van 2020. Het boek hoort bij de serie voorleesfilmpjes die ik tijdens de Voorleesdagen met je deel via mijn site en social media.

Marketing door