Skip to content

Atelier voor LevensZin

slakkenhuis atelier voor levenszin

Hoe zou jij je voelen als ALLES in jou er mag zijn?

Mensen hebben emoties. En emoties willen stromen! Ze willen gevoeld worden, bekeken, erkend. Ze willen er zijn! Zodat ze zich niet vast hoeven zetten ergens in jou, waar je er misschien last van krijgt. Maar zodat ze kunnen stromen. Gaan waarheen ze willen, de ruimte krijgen, te transformeren naar iets nieuws en… jou kunnen helpen!

In mijn Atelier voor LevensZin ben je welkom met ALLES in jou. Met je donker en je licht. Met je verlangens, verdriet, onzekerheid én je oervertrouwen. Want ja, óók dat is er!

Luisteren wat er vanbinnen leeft en er een creatieve draai aan geven

Vanbinnen zit jouw licht en je wijsheid. EN vanbinnen hoor je soms stemmetjes die zeggen dat je niet zus of zo en bladibla. Gevoelens die voortkomen uit die gedachten, emoties waar je je geen raad mee weet. Omdat we geleerd hebben dat emoties niet getoond mogen worden of omdat ‘daar hoef je toch niet om te huilen??’ nog als een streng mantra in ons hoofd zit.

In mijn Atelier voor LevensZin help ik jou en je kind (opnieuw) luisteren en voelen wat er vanbinnen leeft EN dit te uiten in klank, woord en beeld.

Kijk hieronder voor de verschillende ateliers!

IMG_1495

Zodat je voelt dat je leeft. Dat het ZIN heeft. Dat het leven meer kleur krijgt. En je het gaat ervaren als GOUD.

IMG_3481crop
jagershuis landgoed bleijendijk

Maak je Hartenboek van 2024 10 januari 2024

Gezellig, die feestdagen en die Kerstvakantie. Maar jee, wat was het ook druk! Je bent blij dat alles weer normaal is en er weer tijd is voor… jou!

Deze dag staat in het teken van opnieuw thuiskomen in jezelf en luisteren vanbinnen. Waar verlang jij naar? Voor jezelf, je gezin of je werk in dit nieuwe jaar?

Je gaat schrijven, voelen, zijn en misschien zelfs een beetje zingen. Van jouw intuïtief geschreven teksten en collagetechnieken maak je een hartenboek. Jouw landkaart voor leven vanuit je hart.

Waar? –  Jagershuis, Landgoed Blijendijk Vught
Hoe laat? – van 10.00 tot 16.30 uur
Hoeveel? – 119 euro inclusief een vegetarische lunch
Er is ruimte voor 8 deelnemers.

ijsjes
jagershuis landgoed bleijendijk

Ouder-kind Atelier zondag 14 april 2024

Oeh, dit wordt leuk!!! Een heerlijk verbindende, hartverwarmende, gezellige en levendige workshop voor ouders en kinderen.

Meer informatie komt binnenkort online.

Maat schrijf alvast in je agenda:

zondag 14 april van 10 tot 13 voor kinderen van 7 t/m 9 jaar

zondag 14 april van 14 tot 17 voor kinderen van 10 t/m 12 jaar

Waar? –  Jagershuis, Landgoed Blijendijk Vught

Opt-in formulier

atelier voor levenszin groep

Reacties van deelnemers aan eerdere ateliers en cursussen

Irene: “Ik genoot enorm van de cursus! Het was precies het speelse waar ik zo’n behoefte aan heb. Langzaam zak ik weer terug in mezelf. Wat was ík mezelf kwijt!”

Youssi: “Marieke weet als geen ander het kleine spelende meisje in me weer wakker te maken. Door de warme en open sfeer die ze creëert, geeft ze dit kleine meisje haar vleugels terug en nodigt haar uit om voorzichtig weer een beetje rond te gaan fladderen in mijn creatieve binnenwereld. En dat smaakt altijd naar meer. Na iedere workshop krijg ik zin om weer te gaan schilderen, schrijven, en alles waar ik blij van word…”

Hoe zou jij je voelen als je weer leeft met ZIN?

Nelleke: “Het was verrassend, mijn hartenboekje staat nog steeds in mijn kast te pronken! Mariekes speelsheid en enthousiasme zijn aanstekelijk. Ik kwam dicht bij mezelf door tijdens het zoeken, plakken en knippen door haar uitgenodigd te worden te neuriën of juist stil te zijn. Het intuïtief schrijven voelde als een wegwijzer. Je leidde het goed in, en het maakte veel los, wat gedeeld wilde worden.”

Ellen: “Ik kwam tot mooie ontdekkingen en inzichten, die ik op een creatieve manier kon verwerken. Ik pas de inzichten ook in mijn dagelijkse leven toe. Mariekes opdrachten geven een handreiking om verder te gaan. De ateliers geven me energie om mijn pad in dit leven te bewandelen.”

Noelle: “Er heerste een ontspannen en open sfeer. Het intuïtief schrijven zet me aan tot zoeken naar mijn manier van ontmoeten met mezelf. Daarin treft me Mariekes licht- en vrolijkheid. Een opgewekte dapperheid om te proberen en ontdekken. Het maakt de wens wakker om veel meer te gaan creëren, om daar ruimte en tijd voor te maken.”

IMG_3479