Op jou afgestemde (web)teksten

Je werkt met hart en ziel aan jouw bedrijf, plan of project. Maar hoe schrijf je (web)teksten die écht vertellen wat je doet en bedoelt? Hoe breng je jouw unieke missie onder woorden? Stop met ploeteren. Laat mij het voor je doen.

Ik ben intuïtief tekstschrijver. Ik leef me in in jou, je onderneming, jouw klant en dat waarvoor jij de teksten wil gebruiken. Ook voel ik op een dieper niveau wat er leeft in jouw hart en wat jij vanuit je kern te doen hebt. En dat maakt dat het raakt.

Jouw kern, jouw missie, jouw unieke waarde. Zwart wit op je scherm en op papier. Je hart en ziel verpakt in rake taal. Klaar om de wereld in te sturen!

Werkwijze
We starten met een kennismakings-sessie waarin jij mij uitlegt wat je wilt. De teksten kunnen gaan over jezelf, je aanbod, je werkwijze. Over je unieke mening of plan, een achterliggend idee bij jouw werk dat je graag echt op jóuw manier wilt overbrengen.

Je vertelt waarvoor de teksten bedoeld zijn. Bijvoorbeeld voor je website of voor promotie op social media. Misschien wil je een redactionele tekst over je onderneming of jezelf. Of misschien wil je je persoonlijke gedachten eens geordend op papier hebben, voor jezelf.

Daarna ga ik aan de slag. Alle informatie die jij me geeft en die ik voel, vorm ik tot een (web)tekst die volledig aansluit bij jou en je onderneming. Een tekst waar je niet omheen kunt, en jouw klanten dus ook niet.

Voor wie?
Ik schrijf graag teksten voor creatieven, kunstenaars, coaches en intuïtief (spiritueel) ondernemers. In onze eerste kennismakings-sessie merken we al snel of het klikt of niet. Dit is een voorwaarde voor mijn manier van werken en de kracht van de uiteindelijke teksten. Ik ben altijd eerlijk als ik voel dat jij met jouw onderneming beter past bij een andere tekstschrijver.

Kosten
Het uurtarief is 80 euro. Voorafgaand aan de opdracht maak ik een offerte per mail.

Vul je gegevens in dan neem ik contact met je op!

Dit zeggen anderen:

“Marieke maakte voor mij de welkomstpagina van mijn website. Ik wilde het toegankelijker en anders maar ik kon er niet de juiste woorden aan geven en liep er ontzettend op vast.

Na een telefonische intake waar Marieke mij naar mijn persoonlijke wensen vroeg en zelf nog goede suggesties aandroeg, is ze er mee aan de slag gegaan. Daarna was er ook nog ruimte voor de extra wensen die ik aangaf.

Ik ben superblij met het resultaat, zij heeft zich helemaal afgestemd op mij en mijn doelgroep en de woorden die zij er aan gegeven heeft zijn precies de woorden die ik zocht.

Een dikke dankjewel Marieke, ik zou zo een afspraak bij mijzelf maken!” – Chantal Manshanden