Skip to content

Op jou afgestemde (web)teksten Copy

Op jou afgestemde (web)teksten Copy

Intuïtief tekstschrijven voor jouw onderneming

Je werkt met hart en ziel aan jouw bedrijf, plan of project. Maar hoe schrijf je (web)teksten die écht vertellen wat je doet en bedoelt? Hoe breng je jouw unieke missie onder woorden?

Stop met ploeteren. Laat mij het voor je doen.

Als intuïtief tekstschrijver leef ik me in in jou, je onderneming, jouw klant en dat waarvoor jij de teksten wil gebruiken. Ook voel ik op een dieper niveau wat er leeft in jouw hart en wat jij vanuit je kern te doen hebt. 

Werkwijze

We starten met een kennismakings-sessie waarin jij mij uitlegt wat je wilt. De teksten kunnen gaan over jezelf, je aanbod, je werkwijze. Over je unieke mening of plan, een achterliggend idee bij jouw werk dat je graag echt op jóuw manier wilt overbrengen.

Je vertelt waarvoor de teksten bedoeld zijn. Bijvoorbeeld voor je website of voor promotie op social media. Misschien wil je een redactionele tekst over je onderneming of jezelf. Of misschien wil je je persoonlijke gedachten eens geordend op papier hebben, voor jezelf.

Daarna ga ik aan de slag. Alle informatie die jij me geeft en die ik voel, vorm ik tot een (web)tekst die volledig aansluit bij jou en je onderneming. Een tekst waar je niet omheen kunt, en jouw klanten dus ook niet.

Voor wie?

Ik schrijf graag teksten voor creatieven, kunstenaars, coaches en intuïtief (spiritueel) ondernemers. In onze eerste kennismakings-sessie merken we al snel of het klikt of niet. Dit is een voorwaarde voor mijn manier van werken en de kracht van de uiteindelijke teksten. Ik ben altijd eerlijk als ik voel dat jij met jouw onderneming beter past bij een andere tekstschrijver.

Het uurtarief is 80 euro. Voorafgaand aan de opdracht maak ik een offerte per mail.

Op jou afgestemde (web)teksten Copy

Jouw kern, jouw missie, jouw unieke waarde.
Zwart wit op je scherm en op papier.
Je hart en ziel verpakt in rake taal. Klaar om de wereld in te sturen!

Dit zeggen anderen over onze samenwerking

Chantal Manshanden, Hart voor luisteren:

“Marieke maakte voor mij de welkomstpagina van mijn website. Ik wilde het toegankelijker en anders maar ik kon er niet de juiste woorden aan geven en liep er ontzettend op vast.

Na een telefonische intake waar Marieke mij naar mijn persoonlijke wensen vroeg en zelf nog goede suggesties aandroeg, is ze er mee aan de slag gegaan. Daarna was er ook nog ruimte voor de extra wensen die ik aangaf.

Ik ben superblij met het resultaat, zij heeft zich helemaal afgestemd op mij en mijn doelgroep en de woorden die zij er aan gegeven heeft zijn precies de woorden die ik zocht.

Een dikke dankjewel Marieke, ik zou zo een afspraak bij mijzelf maken!”

Amber de Graaf, In het veld coaching:

“De samenwerking met Marieke heb ik als waardevol ervaren!
Het was heel fijn om al die woorden en gedachtespinsels aan Marieke over te dragen met het weten dat door haar de woorden op de juiste plek komen.

De afstemming en het perspectief van Marieke hebben er dan ook voor gezorgd dat er nu een brug is ontstaan van mijn dienst naar naar de klant. Een grote toevoeging en waarde.”

Mail me dan neem ik contact met je op!