Skip to content

Aanbod

Nieuw kinderboek! Magisch verhaal over voelen vanbinnen en je emoties leren uiten

Sil en Andante en de geheimen van onder de grond

Op een dag ontdekt Sil iets spannends: onder de trampoline in haar tuin is een gang naar een huis … onder de grond!

In het huis woont Andante, een eigenzinnige en gevoelige jongen met een bijzonder talent: hij maakt muziek van alles wat hij hoort en voelt. Andante deelt zijn geheimen van onder de grond met Sil. Samen ontdekken ze dat ze mogen luisteren naar wat ze voelen van binnen. Durft Sil naar het buurtfeest waar ze nog niemand kent? Andante heeft beloofd met haar mee te gaan. Of … zijn er nog andere geheimen van onder de grond en pakt Sils plannetje toch anders uit?

Een boek waarin emoties, muziek, creativiteit, buiten spelen en verbinding tussen mensen centraal staan.

illustraties van Henk de Wit

Verkrijgbaar eind juni 2024

Hiernaast een live verslag van de ontdekking onder onze trampoline!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwe boek?

zielsbrief-afstemming-op-jou-of-je-kind-marieke-van-riel

Zielsbrief voor jou of je kind

Soms weet je het gewoon even niet. Je voelt van alles en je hoofd víndt van alles. Je verlangt naar helderheid. Rust. Een duwtje in jouw goede richting.

Dan is het fijn als iemand met je meeluistert, voelt en kijkt op een diepe laag. Zodat jij antwoorden vindt op vragen als: wat wil ik nou écht? Wat heb ik nodig? Wat probeert mijn kind me duidelijk te maken? Hoe zorg ik ervoor dat we het fijn of nog fijner hebben? 

Een zielsbrief is een intuïtief geschreven afstemming voor jou of je kind met antwoorden op je vragen en handvatten voor het dagelijks leven.

felix-koutchinski-679118-unsplash

Stembevrijding één op één sessie

Stembevrijding is een heerlijke eerlijke manier van thuiskomen in jezelf en laten zijn wat er is in dit moment. Waardoor er ruimte komt voor iets nieuws!

Dus voel je ergens iets tegenwerken, blijf je rondlopen met een verlangen of vraag… wil je gewoon dichter bij je essentie komen of wil je gewoon eens ervaren wat stembevrijding voor jou kan doen?

Je bent welkom in mijn thuisatelier, met alles in jou! Ik zie en hoor je graag.

schrijf-je-vrij-cursus-inspiratiemagazine-marieke-van-riel

Schrijf je vrij inspiratiemagazine om intuïtief te schrijven vanuit jouw flow

In jou zit een schat aan wijsheid. Een innerlijk weten waar je op kunt bouwen. Via intuïtief schrijven kun je contact maken met dit innerlijk weten, waardoor je met meer rust en ontspanning leert vertrouwen op jouw innerlijke stem.

Ben je klaar om met hart en ziel te schrijven? Dit inspiratiemagazine brengt intuïtieve en creatieve schrijfoefeningen, tips en opdrachten in een combinatie van tekst, filmpjes en audio’s. Met 10 x per jaar online schrijfwebinar.

IMG_3481crop

Maak je hartenboek Live workshop op altijd een prachtige locatie

Een live workshop Schrijfbevrijding! Om de tijd voor jezelf te nemen en weer te luisteren vanbinnen. Waar verlang jij naar? Voor jezelf, je gezin of je werk?

Je gaat schrijven, voelen en zijn. Van jouw intuïtief geschreven teksten en collagetechnieken maak je een Hartenboek. Jouw landkaart voor leven vanuit je hart.