Skip to content

Aanbod

IMG_3481crop

10 januari 2024 Maak je Hartenboek van jouw jaar

Een live workshop Schrijfbevrijding! Om na de drukte van de feestdagen weer te luisteren vanbinnen. Waar verlang jij naar? Voor jezelf, je gezin of je werk in dit nieuwe jaar?

Je gaat schrijven, voelen en zijn. Van jouw intuïtief geschreven teksten en collagetechnieken maak je een Hartenboek. Jouw landkaart voor leven vanuit je hart.

In deze workshop combineer ik schrijfbevrijding met stem- en aandachtsoefeningen.

schrijven-en-yoga-abdij-van-berne

26 t/m 28 januari 2024 Winters retraiteweekend helemaal voor jou

Schrijven en yoga: een heerlijke combinatie om de verbinding met jezelf (opnieuw) te maken, je op te laden en te laten inspireren!

Dit weekend staat in het teken van schrijven, yoga, meditatie. Ook maak je een persoonlijk Hartenboek. Het samenzijn in een groep en het delen van je werk en ervaringen geven een extra verdieping.

In samenwerking met Marjan Heerkens, massagetherapeute en yogadocente.

intuitief schrijven en leven marieke van riel online cursus

Schrijf je vrij online cursus intuïtief schrijven ofwel Schrijfbevrijding!

In jou zit een schat aan wijsheid. Een innerlijk weten waar je op kunt bouwen. Via schrijven en schrijfbevrijding kun je contact maken met dit innerlijk weten, waardoor je met meer rust en vertrouwen leert vertrouwen op jouw innerlijke stem.

Online vanaf januari 2024. Wil  je nu al schrijven? Kijk dan bij de bestaande cursus intuïtief schrijven & leven!

van-top-tot-teen-thuis-2

Van top tot teen thuis Inspiratie-magazine voor jou

Je bent meer dan je denkt. Meer vertrouwen en vrijheid, meer rust en ruimte. Alleen… hoe kom je weer thuis in jezelf als het mistig is of je de weg niet meer weet?

In jouw lijf, hart en huis begint het! Daar voel jij de grond weer onder je voeten. Van daaruit ga je de wereld in. Met je hart als kompas.