Skip to content

helder kanaal 4

Helder zien

Dit kanaal wil jou laten zien dat er heel veel meer is als je met andere ogen kijkt.

Je bent een beelddenker, iemand die informatie opslaat via het zicht, plaatjes, filmpjes, pictogrammen, schema’s. Je onthoudt via beelden in gedachten en ziet het vaak levendig voor je als iemand iets vertelt. Ook zou het zomaar kunnen dat jij als je iets vertelt erbij tekent, of tekeningen, symbolen en schema’s gebruikt om de informatie goed in je op te kunnen slaan of juist over te brengen.

Misschien heb je het nu nog niet zo door, maar jij hebt de gave om aura’s te zien of kleuren in een ruimte. Je kunt engelen of overleden dierbaren ‘zien’ met je derde oog. Of je kunt zien hoe iemand zich voelt.

Als je intuïtie je via helder zien informatie wil geven, komt dat binnen via beeld. Dat kan via de televisie zijn, een scene in een film die je aandacht trekt. Het kan ook zijn dat je oog valt op een tros bananen in een winkel, die je vooral niet mag vergeten! Het kan zijn dat je via je derde oog beelden ziet die niet bestaan in de driedimensionale werkelijkheid. Die beelden zie je dan niet in gedachten zoals wanneer je iets bedenkt, maar in je ‘zijn’. Ook kun je kleuren zien om iemand heen, die jou vertellen hoe het met die persoon gaat.

Als je iets ziet dat je aandacht trekt, voel je intuïtief een ja. Je voelt dat het een teken is.

Tip: vraag het universum (je gidsen, engelen, God, de bron, …):
Help mij te vertrouwen op wat ik zie.

Affirmatie die je kan helpen: Ik gun mijzelf te vertrouwen op wat ik zie.
Of:
Ik vertrouw op wat ik zie. Ik houd van mijzelf.