Skip to content

helder kanaal 1

Helder weten

Op dit moment in je leven is dit kanaal heel belangrijk. Je bent iemand die graag wil weten hoe iets werkt. Daarom kun je soms ook twijfelen aan je gevoel of eerste ingeving. Er is namelijk geen rationele verklaring voor! Je wil graag kennis vergaren om daar te komen waar je wilt en iets te begrijpen.

Op dit moment brengt je intuïtie jou vooral boodschappen via je heldere weten. Wat je zelf misschien nog niet durft te geloven, is dat je heel diep inzicht hebt, oplossingen weet en overzicht hebt. Hoe je daaraan komt, is niet rationeel te verklaren.

Wat je mag doen is vertrouwen op dat weten, die ingeving, die ‘klik’, dat  antwoord dat zomaar bij je binnenvalt. Waarom? Daarom!

Boodschappen vanuit dit heldere weten kunnen zomaar bij je ‘binnen vallen’ als informatie, kennis over iets of iemand. Het kan ook zijn dat je aandacht getrokken wordt naar een bepaalde bladzijde in een boek met informatie over iets dat belangrijk is voor jou. Of dat je iemand iets hoort vertellen waarvan jij ‘weet’: dat is voor mij bedoeld, het klopt en het is waar.

Tip: vraag het universum (je gidsen, engelen, God, de bron, …):
Help mij te vertrouwen op wat ik weet.

Affirmatie die je kan helpen:
Ik gun mijzelf te vertrouwen op wat ik weet.
Of: Ik vertrouw op wat ik weet. Ik houd van mijzelf.